Home

Welkom op de website van Stichting Ons Huis Suriname

Op deze website vindt u alle informatie over onze organisatie en diensten. Als Stichting Ons Huis Suriname bemiddelen wij met een compacte organisatie voor woningen en commercieel vastgoed.

Parkwijk Lust & Rust

De inschrijvingen voor Parkwijk Lust en Rust gaan hard. Dit is natuurlijk mede te danken aan onze agenten, zowel lokaal als internationaal. Heeft u zich nog niet ingeschreven en wilt u zich inschrijven voor dit Mega Project, aarzel dan niet om ons even te bellen of een info mail te sturen via onze info pagina. U kunt online via deze website uw inschrijfformulier downloaden, invullen en verzenden. Vraag naar de mogelijkheden!.

Parkwijk Wonen & Werken

Klik op de afbeelding voor meer informatie.
parkwijk

Onze partners

Traditionele bouwstijlen

BEKIJK ONZE MODELLEN (LET OP! ALLE WONINGEN WORDEN GELEVERD INCL. PERCEEL)
bougainville

Model Bougainville (81 m2)

$68.000

Model Bougainville is een huis van 81 m2 en heeft 1 slaapkamer,woonkamer, keuken en een balkon. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.
gerberapic1

Model Gebera (131 m2)

$78.000

Model Gebera is een prachtig huis en heeft 3 slaapkamers,woonkamer, keuken, bad en een toilet. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.
gerberabl1

Model Gebera 2 (131 m2)

$98.000

Model Gebera 2 is een ruim huis met een grote slaapkamer, keuken en bad. En dit huis komt ook nog met een garage. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.
jasmijn2

Model Jasmijn (60 m2)

$48.000

Model Jasmijn is een kleiner huisje met een slaapkamer, keuken en een luxe bad. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.
orchidee

Model Orchidee (99 m2)

$98.000

Model Gebera 2 is een ruim huis met 4/5 slaapkamers, keuken en bad. En dit huis komt ook nog met een garage. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.
stanvaste2

Model Stanvaste (74 m2)

$58.000

Model Stanvaste is een ruim huis met 3 grote slaapkamers, keuken en een bad. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie over dit model.